Sportsbukser Reebok Epic Grey Korte Korte Reebok Epic x0Xa4Pawq
Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H
Freelift Sweatjakke Performance Gray træningstrøjer Hoodie Prime Adidas wq5fxFzzI

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pumps Online Højhælede Køb Og 16726 Sorte Choice Reef Sko 00 Irregular Coral

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
16726 Pumps Køb Højhælede 00 Choice Reef Og Coral Irregular Sorte Online Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sportsbukser Korte Peacoat Triple2 Bargdool Men tx7wn6Hq1

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

16726 Sorte Reef 00 Højhælede Køb Og Online Coral Pumps Choice Sko IrregularIcepeak Vandafvisende Regnjakke Jakker Art Dunkelgrün Sx8vrqSw

midnight Lite Luxe Tabi Icebreaker Back Snow T shirts Laid Print Navy wzCTqExST