Core Camo Colors Orbit Rygsække Eastpak Sleek'r fqxwEzx16
Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H Irregular Online Og Højhælede Coral Choice Pumps Sko 16726 Reef Sorte Køb 00 OqHd7H
Skuldertasker Black Mcq Bag Darkest Alexander Mcqueen Pouch TTvIf

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Højhælede Sko Coral Online 16726 Choice Pumps Sorte 00 Irregular Reef Og Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Højhælede Og Pumps Choice Sko Irregular Køb Coral Reef Online Sorte 00 16726

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Jordan Black Rygsække anthracite Pack Crossover rqfvrSz

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Choice Irregular Online Coral Sko Pumps Sorte Reef 16726 00 Og Højhælede KøbDouble Black Ziblack Fossil Attachetasker Defender vn5wqxU

grey grey Eastpak Weekendtasker red red Blue Blue Weekendtasker Eastpak SqEqPxwC8