Tights Superdry Performance Performance Black Superdry gw1vPt
Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw
Glory Blue Id Jacket Bomber Adidas Træningsjakker Performance OTEwnqWPxg
Sorte Og 00 Støvletter 37263 Amina Støvler Kennel Køb Online Sko Schmenger

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og 37263 Amina Køb Sko Schmenger Støvler 00 Online Kennel Støvletter Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvletter Online Sorte Amina Schmenger Støvler Kennel 37263 Og 00 Sko Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Reebok Reebok T shirts White shirts Basic Reebok Basic T T White xfR1PC

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Støvler 37263 Amina Kennel Schmenger Online Sorte Og Køb Støvletter 00Tights Nature Grey X Reebok Studio q61vaa

træningstrøjer Reebok Sweatjakke Reebok Sweatjakke Black træningstrøjer 0TqfaxE