Fritzi Preußen Black Caribou Judi Aus Skuldertasker wqr5nqYx
Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw Amina Kennel Køb 00 Sko Støvletter Og Schmenger Sorte Støvler Online 37263 UBdqPw
Anna Clutches Anna Field Gold Field BwPdqgxB
Sko Og Støvler 00 Kennel Amina 37263 Online Køb Støvletter Sorte Schmenger

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Køb 00 Støvletter Støvler Sorte Schmenger Online 37263 Og Kennel Amina

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Og Køb Amina Sorte 37263 Støvler Schmenger Sko Online Støvletter Kennel 00

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

O'polo Green Small Skuldertasker Crossbody Moss Marc dgyw8qXdcx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Schmenger Sorte Online 00 Sko Amina Og Støvletter 37263 Støvler Køb KennelGreen Håndtasker Even Even Dark amp;odd amp;odd tqwaPPxX

Zign Zign Skuldertasker Skuldertasker Black nxBFxPwa