Bag Bæltetasker Minkoff Blythe Rebecca White Belt Antique x0pagnwqn
Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw
Black Eastpak Colors core Tranzshell Trolleyer wBq68pnB
Støvler Og Hvide 60016 64 Køb Sko Boots White Wildflower Hinckley Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvler Online Boots Og Hinckley 64 White Sko Køb 60016 Hvide Wildflower

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60016 Online Køb Hinckley 64 White Boots Wildflower Og Hvide Sko Støvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tote Karl Klassik Håndtasker Black Lagerfeld OwxOErRq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Hinckley 64 Køb Hvide White 60016 Online Boots Støvler Wildflower Sko OgAnello Bæltetasker Anello Bæltetasker Khaki Anello Bæltetasker Khaki qwaxqC7g8

Liebeskind Berlin Beige Clutches Berlin Liebeskind Sweet Clutches Beige Sweet Berlin Liebeskind axX5wqg5BC