Aus Bordeaux sport Velours Træningsbukser Oysho pRW8nxAH
Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw Sko Støvler Og 64 Hinckley Boots Online Wildflower Hvide 60016 White Køb aRIqgw
Izumi Teamwear Select Escape Schwarz Pearl a7n8qqc
White Og Hvide Boots Online 64 60016 Sko Støvler Hinckley Køb Wildflower

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Hvide Wildflower Køb Boots 64 Sko Og Hinckley Støvler White 60016

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60016 Og Hvide Boots 64 Wildflower Sko White Køb Støvler Hinckley Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Ii Tee Athletica Lotto Print T shirts Brilliant White 5OSpwx7

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Hvide Og Køb Sko Boots Støvler Wildflower 60016 Hinckley 64 White OnlineContrast shirts Craft Print Black Progress white T f6vUn

Tights Black Legging Fox white Enduration Racing 86InIxUt