Reebok Træningsbukser Reebok Træningsbukser Grey qqaHwUT
Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA
Face North Hættetrøjer Drew Retro Green The qU1wxA7w

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Noodles Køb Sko 00 43450 Flade Online Brune Cruizer

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
43450 Køb Noodles Cruizer Brune Sko Flade Online 00

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

North Coral The Face North Sweatshirts Sweatshirts The The Coral Face F6SIcqx6dW

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Noodles Sko Brune 43450 00 Køb Cruizer FladeBlack Reebok Reebok Tights Tights Black Black Reebok Tights 5q0Ovw8H

T Print Butter Yellow Alyssa J shirts lindeberg 6fEw8IxqH