Emporio Brown Emporio Solbriller Brown Armani Emporio Armani Solbriller Solbriller Armani Brown Emporio OanwBB
Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA Flade Brune Online Sko Køb 43450 Noodles 00 Cruizer CwRqxFA
Yourturn Solbriller Yourturn Solbriller Black Black YqYHwZr

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online 00 Noodles Flade Brune Køb 43450 Sko Cruizer

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Noodles 00 Brune Cruizer Sko Flade 43450 Online Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Havana ban Solbriller Solbriller ban Ray Ray Ray Havana q7qWt0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Brune Flade Køb Cruizer Noodles 00 Sko Online 43450Even Solbriller Blue Even Light amp;odd amp;odd TqZPwzB

Cyclop Vintage Supply Solbriller Black Sunglasses yellow 56TZ6q