Reebok Graphic Turquoise shirts T Training Print Activchill Tee pqwpz7Z1
Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx
lindeberg Sharp Print shirts J Green T Riley 7qZwW8d
00 Girl Shoe 50700 Online Og Hvide Bern Sportsko Oill Signature Køb Sneakers White Sko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Bern Shoe White 50700 Sko Køb Girl 00 Og Oill Sportsko Online Hvide Signature Sneakers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bern Oill Signature Sneakers 50700 Girl Og White Online Sko Hvide 00 Shoe Køb Sportsko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Parley Adidas Funktionstrøjer Blacks Blue Shirt Performance Polo All frWAYtar

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Sko Bern 00 50700 Hvide Sneakers White Køb Og Shoe Signature Oill Sportsko GirlGreen shirts Reebok Print T black 5XtxpZHw1q

Print J T Black Riley shirts lindeberg I0BI4