shirts Blue Klein White T Performance Billboard nautical Calvin Bright Print Tee wOxqTxn4
Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx Køb Sneakers Sportsko 50700 Bern Oill Online Sko Shoe 00 Og Girl White Signature Hvide BPB4zrwqfx
shirts Under Dust Print Siro T Armour xqUf6wgUvA
Og Sportsko 00 Hvide Oill Girl Sko Sneakers 50700 Signature Shoe Køb White Bern Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Shoe 50700 Bern Online White Hvide Sko Sportsko Sneakers Og Oill 00 Køb Signature Girl

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bern Online Girl Sko White Signature Oill 00 Shoe Sneakers 50700 Køb Sportsko Hvide Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Grey Nike shirts anthracite Performance T dark Print Black U814wvnq8

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Sportsko White 50700 Online Signature 00 Shoe Køb Bern Og Sneakers Girl Hvide OillSpruce Print Performance Nike spruce T Mineral shirts black Fog twSXqO

Pants Casual Black charcoal Puma Grey Træningsbukser Zq5CC