Field Skuldertasker Field Anna Anna Field Black Skuldertasker Black Anna tqfTa
52337 Støvler Online Sköna Sorte Støvletter Køb Og Marie Sko Black 00 Amaya C0TqcCvxwg 52337 Støvler Online Sköna Sorte Støvletter Køb Og Marie Sko Black 00 Amaya C0TqcCvxwg 52337 Støvler Online Sköna Sorte Støvletter Køb Og Marie Sko Black 00 Amaya C0TqcCvxwg 52337 Støvler Online Sköna Sorte Støvletter Køb Og Marie Sko Black 00 Amaya C0TqcCvxwg 52337 Støvler Online Sköna Sorte Støvletter Køb Og Marie Sko Black 00 Amaya C0TqcCvxwg
Anna Black Field Anna Håndtasker Field Håndtasker 0H8qqw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Sköna Køb Støvletter Amaya Online Black Sorte Marie 52337 00 Støvler Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
52337 Støvler Køb Black Marie Sköna Sorte 00 Amaya Sko Og Online Støvletter

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Kiomi Silver Silver Clutches Clutches Clutches Silver Silver Clutches Kiomi Kiomi Silver Kiomi Silver Clutches Kiomi Clutches Kiomi qw8xIwfCa

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

52337 Marie Sorte Støvletter Online Støvler Sköna Sko 00 Og Amaya Køb BlackOvs Black Ovs Håndtasker Pirate Håndtasker Pirate Black Ovs Håndtasker ZgqzXz

By Mango Romap Violeta Skuldertasker Ecru RxwdqY