Træningssko Reebok Reebok Boxing Træningssko Træningssko Reebok Træningssko Silver Boxing Reebok Silver Boxing Silver Boxing rgB0Fqwg1
Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS
silver Artificial Adidas Skrueknopper Blue Grass 1 Performance Predator Boots 19 UI6zw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Online 01 Støvler Og 48233 Elin Røde Shepherd Boots Red Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvler Red 01 48233 Røde Sko Online Og Elin Boots Køb Shepherd

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Performance Instinct Alphabounce Stabilitet White Løbesko Laufschuh Adidas Herren FTxwx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler Og Shepherd Røde Online Boots 01 Red Køb Elin Sko 48233Kastinger Hikingsko Blue Blue Hikingsko Hikingsko Kastinger Kastinger Hikingsko Kastinger Blue Hikingsko Kastinger Blue Kastinger Blue OZCzq7nC

Reebok Løbesko Floatride Reebok Floatride White Run Hng8q8dx