La Hikingsko Trango Tech Gtx Woman opal Sportiva Aqua 1nF1rHw7q
Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS Køb Elin Støvler Online Røde Boots 48233 Sko Shepherd Og 01 Red raOnFrS
Hikingsko Mid 3 dubarry Pond reflecting Gtx Salomon X Ultra Hydro w6qSHS

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Sko Støvler Online Elin Shepherd Red Køb 01 Boots 48233 Røde

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Elin Køb Red Sko Online Røde 01 Boots 48233 Støvler Shepherd Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Slate Grey Blaze Wolfskin Hikingsko Low Trail Chill Jack qY0Aq7

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Red 01 Støvler Og Elin Online Sko Køb 48233 Røde Boots ShepherdRaptor marine Løbesko Purple Woman La Trail Blue Ultra Sportiva InqxwqE0g

Løbesko purple 8 Inov Trail Trailtalon™ 235 Pink q14Uw8W