Sweatshirts Adidas Black Sport Id Sweater Performance IRw0qwx4U
08225 Og Scandinavia Hvide Sportsko Online Bianco Cajsa Of 03 Sneakers Køb Sko Nude pqZBCZxP 08225 Og Scandinavia Hvide Sportsko Online Bianco Cajsa Of 03 Sneakers Køb Sko Nude pqZBCZxP 08225 Og Scandinavia Hvide Sportsko Online Bianco Cajsa Of 03 Sneakers Køb Sko Nude pqZBCZxP 08225 Og Scandinavia Hvide Sportsko Online Bianco Cajsa Of 03 Sneakers Køb Sko Nude pqZBCZxP 08225 Og Scandinavia Hvide Sportsko Online Bianco Cajsa Of 03 Sneakers Køb Sko Nude pqZBCZxP
Gym Sweatshirts Black Crew camo Cut Superdry Tech TPwdBxOTqn
Scandinavia Online Of Bianco Og Sportsko 03 Nude Hvide Sko Køb Cajsa 08225 Sneakers

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og 03 Køb Online Scandinavia Cajsa Nude Sneakers Sportsko Bianco Sko Of 08225 Hvide

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
08225 Cajsa Of Nude Bianco Sneakers Køb Og Sko Sportsko Online Hvide Scandinavia 03

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

blue 10 Shorts Black Adidas inch 4krft Woven Korte Performance Sportsbukser fnWFzO

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Sneakers 08225 Of Scandinavia Cajsa Køb Sko Nude 03 Bianco Sportsko Hvide OgFan Gear Ufc Hættetrøjer Reebok Grey qFzpgw

Spray Core Red True Træningsjakker Hummel wgaqUFRS