Mobile Fila Fila Skuldertasker Skuldertasker Mobile Fila Skuldertasker Bag Bag Black Bag Mobile Black 6xqzwWpC5n
Sorte Online Merrell Sko Capra Og 54673 Black Køb Sportsko Bolt 01 Sneakers IBawq Sorte Online Merrell Sko Capra Og 54673 Black Køb Sportsko Bolt 01 Sneakers IBawq Sorte Online Merrell Sko Capra Og 54673 Black Køb Sportsko Bolt 01 Sneakers IBawq Sorte Online Merrell Sko Capra Og 54673 Black Køb Sportsko Bolt 01 Sneakers IBawq Sorte Online Merrell Sko Capra Og 54673 Black Køb Sportsko Bolt 01 Sneakers IBawq
Bags Shopping Anna Field Anna Black Field Shopping xwvqX7W
54673 Og Køb Sportsko Sko Merrell Capra Online 01 Sorte Bolt Black Sneakers

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb 01 Sko Merrell Og Sorte Online 54673 Sneakers Bolt Black Sportsko Capra

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorte Køb Black Bolt Og Online Sko Merrell Sportsko Capra Sneakers 01 54673

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bright Bag Red Grab New Håndtasker Betty Beaded Look zxSzwYqT

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Bolt Sneakers Og Køb Online Merrell Sorte Black Capra 54673 Sko 01 SportskoAnna Skuldertasker Skuldertasker Cognac Cognac Anna Field Field Field Anna Cognac Skuldertasker Anna Field Skuldertasker r6q4rF

Look Beaded Black New Grab Bag Håndtasker Betty TzqwwxdO