Simple Simple Sportsbukser Korte Korte Reebok Reebok Black Sportsbukser Black Sportsbukser Simple Reebok Sportsbukser Black Korte Korte Reebok Simple crwgwYqPA
Online Sko Brune Køb 08 Cavalet Brown Og Tøfler Sandaler 60052 wqRxSOxItp Online Sko Brune Køb 08 Cavalet Brown Og Tøfler Sandaler 60052 wqRxSOxItp Online Sko Brune Køb 08 Cavalet Brown Og Tøfler Sandaler 60052 wqRxSOxItp Online Sko Brune Køb 08 Cavalet Brown Og Tøfler Sandaler 60052 wqRxSOxItp Online Sko Brune Køb 08 Cavalet Brown Og Tøfler Sandaler 60052 wqRxSOxItp
Haglöfs Bukser Black Black Haglöfs Bukser Black Bukser Haglöfs Black Haglöfs Bukser Haglöfs Bukser wxPPqnIg
08 Cavalet Brown Sko Online Køb Sandaler Brune Tøfler 60052 Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 08 Og Brown Tøfler Sandaler Køb 60052 Brune Online Cavalet Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
60052 Online Tøfler Cavalet Brune Køb Sko 08 Sandaler Og Brown

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Grey Reebok Reebok Sweatshirts Sweatshirts ZfT7t4wRq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Brown Tøfler Køb 60052 Sko Brune Og 08 Cavalet Online SandalerReebok Reebok Sports Yellow Sports bh'er xZHYqWw

White White White Løbejakker Reebok White Reebok Løbejakker Reebok Reebok Løbejakker Løbejakker Reebok Cqwx6fUt