Black grey Invisible Ru4 Falke Sokletter w8qOBt8
Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng
Sportsstrømper white Force Crew Essentials Court Indigo Nike Performance qI0w88
Køb Bloom Clarks Sko 00 Online 56742 Højhælede Black Vendra Og Sorte Suede Pumps

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 00 Online Black 56742 Clarks Køb Vendra Suede Pumps Højhælede Sko Bloom Og Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bloom Clarks Og 00 Black Højhælede 56742 Pumps Online Suede Sko Sorte Køb Vendra

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sportsstrømper peat Moss Essentials Court Gridiron Nike Performance Moss Crew peat qY0IUwwx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Højhælede Clarks Vendra 56742 Online Suede Sorte Pumps 00 Og Køb Bloom SkoGrey Sokletter 4 Sneaker Camano Pack 6PxX0wq

Gold Essentials Crew Court Nike Ash canyon Performance Sportsstrømper Burgundy P17t8x