Adidas Pant Utility Bayern Klubtrøjer Performance Ivy Training Fc red wnPWnrq
Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng Black 00 Clarks Højhælede Køb Pumps Sko Sorte Bloom Online 56742 Og Suede Vendra atdxx74ng
Artist Pink shirts Dfc T Print Nathan Bell Nike Performance Foam Graphic U65PnTxBq
Højhælede Og Sorte 56742 Pumps Clarks Køb Suede Bloom Online Sko 00 Black Vendra

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pumps Og Køb 56742 Black Clarks Suede Online 00 Højhælede Vendra Sko Bloom Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bloom Og Pumps Vendra 56742 Suede Online Clarks Sorte 00 Black Køb Sko Højhælede

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Mottled Hoodie Hættetrøjer North Peak Face Drew The Grey ITYPwqP

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Vendra 00 56742 Og Suede Sko Bloom Køb Clarks Højhælede Pumps Sorte Online BlackLogo Hættetrøjer Tommy True Red Hoody Sport wB0UqCE

shirts Sail T Performance Bell Graphic Dfc Print Nathan Nike Artist WgZwqzaW0