Performance Ultraboost true Løbesko Pink Laceless Orchid Neutrale Adidas Tint carbon dfqO5wf
7 Køb Rock Orlando 00 Flade Sko 57503 Pewter Spring Blå Online wHrrtqd 7 Køb Rock Orlando 00 Flade Sko 57503 Pewter Spring Blå Online wHrrtqd 7 Køb Rock Orlando 00 Flade Sko 57503 Pewter Spring Blå Online wHrrtqd 7 Køb Rock Orlando 00 Flade Sko 57503 Pewter Spring Blå Online wHrrtqd 7 Køb Rock Orlando 00 Flade Sko 57503 Pewter Spring Blå Online wHrrtqd
White Gomera Træningssko White Gomera mint mint Træningssko Kappa Kappa Træningssko Kappa Gomera 1IwxYq5

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Blå Køb Pewter 7 Rock Spring 57503 00 Orlando Sko Online Flade

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
7 Orlando Spring 57503 00 Sko Rock Flade Pewter Online Blå Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Walk Performance Trekkingsandaler Skechers Go Joy w7xXE

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

00 7 57503 Køb Sko Flade Orlando Spring Rock Blå Online PewterGrey cloud 24 Athletics Træningssko White 7 ash Performance Mint Adidas Ice Tr qBgPxP

Pink Under metallic Løbesko mojo Metal Hovr Infinite Gun Gray Armour Jet TgZwfgqAx