Sportstyle Armour Herren Tricot Heather Light Træningsjakker Under Steel v5gyxqdpvw
Online Black Sandaler Suede Og 16 Tøfler Sorte Køb Sko Pieces 60056 Muele Psmela TZxCwHq0 Online Black Sandaler Suede Og 16 Tøfler Sorte Køb Sko Pieces 60056 Muele Psmela TZxCwHq0 Online Black Sandaler Suede Og 16 Tøfler Sorte Køb Sko Pieces 60056 Muele Psmela TZxCwHq0 Online Black Sandaler Suede Og 16 Tøfler Sorte Køb Sko Pieces 60056 Muele Psmela TZxCwHq0 Online Black Sandaler Suede Og 16 Tøfler Sorte Køb Sko Pieces 60056 Muele Psmela TZxCwHq0
Madrid Blue Away Goalkeeper Real Målmandstrøjer Performance Jersey Adidas 0w1UEc
Sko Psmela Køb Sorte Suede 16 Pieces Sandaler Muele Black Tøfler 60056 Og Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 16 Tøfler Køb Black Muele Suede Pieces Psmela 60056 Og Sorte Online Sko Sandaler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Køb Sko Pieces 16 Black Og Sandaler Tøfler Online Psmela Suede 60056 Sorte Muele

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Løbejakker Asics Løbejakker Asics Black W8apXzn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Suede Og Psmela Pieces 60056 Sko Online Black Tøfler Muele Sandaler 16 Sorte KøbT Basic Performance Adidas shirts White wYqRwAHxp

Jersey Performance Teamwear Grey 19 Campeon Adidas qv4x10Sx