Lips Iphoria Transparent Kosmetiktasker Bag blue With Inflight Nights w4C7R6
Suede Leather Reebok Online Køb Cl 00 Classic Sneakers 47568 Sportsko Og Røde Sko 6xtFg6Iqw Suede Leather Reebok Online Køb Cl 00 Classic Sneakers 47568 Sportsko Og Røde Sko 6xtFg6Iqw Suede Leather Reebok Online Køb Cl 00 Classic Sneakers 47568 Sportsko Og Røde Sko 6xtFg6Iqw Suede Leather Reebok Online Køb Cl 00 Classic Sneakers 47568 Sportsko Og Røde Sko 6xtFg6Iqw Suede Leather Reebok Online Køb Cl 00 Classic Sneakers 47568 Sportsko Og Røde Sko 6xtFg6Iqw
Beachin Black Bags Tote Standard Curl Shopping Rip q7Y1w
Sko Cl Suede Køb 47568 Leather Røde Classic Sportsko Og Online Sneakers Reebok 00

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Cl Suede Køb Røde Sko Sportsko 47568 Classic 00 Leather Reebok Online Sneakers

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Online Cl Leather Og Køb Sportsko Suede 00 Classic 47568 Røde Reebok Sneakers

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Avenue Bag Skuldertasker Evening Royal Republiq Black 5qnzUU

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Suede Reebok 47568 Online Og Classic Leather 00 Cl Røde Sneakers Køb Sko SportskoLiebeskind Liebeskind Black Rygsække Berlin Black Rygsække Berlin Berlin Liebeskind HX6wPqO

Watson Hartley Spade York multi Kate Rygsække Navy Lane New tq1gUSzxwF