Picard Picard Loire Weiss Loire Loire Rygsække Rygsække Rygsække Weiss Weiss Picard 07dwq0r
White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR
Nude Dome Dkny Crossbody Bryant Skuldertasker qUw0Ia

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sandaler Martens 49013 Tøfler Dr Sko 01 Hvide Og Køb Gryphon White Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Hvide Køb Dr Sko White 49013 Sandaler Gryphon 01 Og Martens Tøfler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Bag New Forever Circle Aurelie Stone Håndtasker wSZxaZA

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sandaler White Gryphon Køb Martens Hvide Dr 49013 Online Sko Tøfler Og 01Nero Moschino Love Heart Glitter Backpack Rygsække wvXxTHq8

amp;berry Mint Mint Shopping Cognac Cognac Bags Bags amp;berry amp;berry Mint Shopping Shopping fwCgfTq