Hat Black Hatte Almaty Chillouts Chillouts Hat Almaty 7wzSaHq8S
White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR White Online 49013 Tøfler Sko Gryphon Og 01 Hvide Dr Sandaler Køb Martens vAqwtYR
Armani Lady Hat Black Capello Hatte Emporio BxURwqdR
White Sko Sandaler Køb Gryphon Hvide Dr Og 49013 Tøfler Martens 01 Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Gryphon 49013 Og 01 Køb Dr Tøfler Sandaler Sko Hvide White Martens Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online White Hvide Sandaler Tøfler Sko 01 Gryphon Køb Dr Og Martens 49013

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

frame Essential Navy Era New Caps E navy 7w455xRqt

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Og Dr Køb 01 White Martens Gryphon 49013 Hvide Online Tøfler SandalerHeadband Headband Black Pieces Pcjosefine Ørevarmere Pieces Ørevarmere Pcjosefine xwSyEa

Emporio Capello Armani Lila Lady Hat Hatte naW06Sqar