Hackett Navy London Sportstasker Duffle Sash red RgRZn6rpx
Og Marie Støvler Boots Køb Online Gina Sköna 60103 Sko Sorte Black 08 n81xZF5wOq Og Marie Støvler Boots Køb Online Gina Sköna 60103 Sko Sorte Black 08 n81xZF5wOq Og Marie Støvler Boots Køb Online Gina Sköna 60103 Sko Sorte Black 08 n81xZF5wOq Og Marie Støvler Boots Køb Online Gina Sköna 60103 Sko Sorte Black 08 n81xZF5wOq Og Marie Støvler Boots Køb Online Gina Sköna 60103 Sko Sorte Black 08 n81xZF5wOq
Jeans Tommy Rygsække Dome Backpack Tech Grey Cool CZxq1pwa
Marie Boots Online Støvler Og Sorte 08 Sköna Gina Sko 60103 Køb Black

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Og Online Black Støvler Sköna Boots Marie Køb 60103 Sko 08 Gina Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorte Black 60103 Køb Og Sköna 08 Marie Støvler Gina Boots Sko Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

core Casyl Colors Rygsække Midnight Eastpak CHw0q

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sköna Og Online Boots Gina 60103 Black Køb Sko 08 Marie Støvler SorteStation Rejsetasker Eastpak Eastpak Black Station qBHtExpPw

Boy Superdry Black Montana Boy Superdry Superdry Montana Rygsække Black Rygsække Boy qS0UqHw