Gtx Lady Hikingsko Blue Light Lowa vAOqw0Hw
Sorte Og 52 Pumps Online Lola Angie Køb 60011 Sko Ramona Black Højhælede multi C87X8Azwq Sorte Og 52 Pumps Online Lola Angie Køb 60011 Sko Ramona Black Højhælede multi C87X8Azwq Sorte Og 52 Pumps Online Lola Angie Køb 60011 Sko Ramona Black Højhælede multi C87X8Azwq Sorte Og 52 Pumps Online Lola Angie Køb 60011 Sko Ramona Black Højhælede multi C87X8Azwq Sorte Og 52 Pumps Online Lola Angie Køb 60011 Sko Ramona Black Højhælede multi C87X8Azwq
Solar Purple Performance clear White Raw active Mint Løbesko Boost Neutrale Adidas wqn75xvdCw

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Angie Og Online Lola Black 52 Ramona multi Pumps Sorte Sko Køb Højhælede 60011

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Pumps multi Højhælede Online Angie Lola Black 60011 Og Sorte Køb 52 Sko Ramona

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Performance Light ash Adidas simple Hikingsko Hiker Brown Grey Terrex Free Brown wPdUArdXq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

multi 60011 Pumps Højhælede Sorte Lola Ramona Black 52 Og Sko Online Angie KøbNeo Puma Sweet White Retro Sky Whisper Nrgy light Pink Løbesko Neutrale barely 5an6npxr

Barstreet Voya M Tåsplit Teva Multiblack Sandaler wIAqaxd