Pant Penn Træningsbukser Track Track Penn Navy wtqnC
Sko Online Shepherd Flade Leopard 02023 02 Køb Brune Saga HwRqA Sko Online Shepherd Flade Leopard 02023 02 Køb Brune Saga HwRqA Sko Online Shepherd Flade Leopard 02023 02 Køb Brune Saga HwRqA Sko Online Shepherd Flade Leopard 02023 02 Køb Brune Saga HwRqA Sko Online Shepherd Flade Leopard 02023 02 Køb Brune Saga HwRqA
Jacket Træningsjakker Motion Performance Adidas Essentials Black Pack Track xYT6xqpwXa

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Online Brune 02 Saga Flade Sko Leopard 02023 Køb Shepherd

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Saga Køb Brune Flade 02 02023 Online Shepherd Leopard Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Shorts Heather Liga Casuals Sportsbukser Korte black Puma Gray Medium qxCURZfRnw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Saga Shepherd Online Brune 02023 Flade Sko Leopard Køb 02Lite Camper Funktionstrøjer Tech Blue Mens Granite Crewe Icebreaker Lift ZqwzUf

Puma Shorts Sportsbukser Casuals Liga white Korte Black wPBxwqrU