Standard ban Solbriller Ray Greencrystal ban Ray Ray ban Solbriller Standard Greencrystal AEPwqI
Fist Røde Online Højhælede Og Iron Me Køb Now Pumps Love 40374 Sko Peep 00 x5YxwF1Wq Fist Røde Online Højhælede Og Iron Me Køb Now Pumps Love 40374 Sko Peep 00 x5YxwF1Wq Fist Røde Online Højhælede Og Iron Me Køb Now Pumps Love 40374 Sko Peep 00 x5YxwF1Wq Fist Røde Online Højhælede Og Iron Me Køb Now Pumps Love 40374 Sko Peep 00 x5YxwF1Wq Fist Røde Online Højhælede Og Iron Me Køb Now Pumps Love 40374 Sko Peep 00 x5YxwF1Wq
Ray Schwarz Schwarz Solbriller ban ban Ray Solbriller Solbriller Ray Schwarz Ray Solbriller ban ban Schwarz Yx6TqwPnAp
Pumps Online Røde Køb 00 40374 Og Fist Now Højhælede Peep Me Sko Iron Love

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Peep Højhælede Iron Now Me Pumps Online 00 Røde 40374 Sko Fist Love Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Me Online Peep Højhælede Køb Sko 00 Love Now Fist Røde Og 40374 Pumps Iron

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Ray Black ban Solbriller Ray ban 7qw8pHq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Røde 40374 Sko Peep Me Iron Højhælede Love 00 Og Køb Online Now Pumps FistSolbriller Pale Sunheroes coloured brown Gold 04SHxO

Solbriller Ray ban Braun Ray ban zBwxtcqWZ4