Print Bettah shirts T Dakine Feldspar qt4qwEdW
Sorte Boots Black Støvler Køb Linn 02 48213 Sko Online Og Shepherd tUTUZwq1 Sorte Boots Black Støvler Køb Linn 02 48213 Sko Online Og Shepherd tUTUZwq1 Sorte Boots Black Støvler Køb Linn 02 48213 Sko Online Og Shepherd tUTUZwq1 Sorte Boots Black Støvler Køb Linn 02 48213 Sko Online Og Shepherd tUTUZwq1 Sorte Boots Black Støvler Køb Linn 02 48213 Sko Online Og Shepherd tUTUZwq1
3 Performance Sportsbukser Adidas white Black 4 Tiro q1xCvwFa
Køb Og Linn Shepherd 48213 Black Støvler Boots Sorte Sko 02 Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Linn Shepherd Black Sko Online Køb 48213 02 Boots Sorte Og Støvler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
48213 Black Støvler Boots Køb Linn Sorte Online Sko 02 Shepherd Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Hansen Melange Sweatshirts Crew Logo Grey Helly f4wYqBzYn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Shepherd Sorte Boots 48213 Black 02 Sko Køb Støvler Online LinnKapuzenjacke Løbejakker Casuals Anthracite Cup Puma 16pwq

3 Tee White stripes T Print Adidas shirts Performance Black Essentials qZEwfn7I