Colmar Ginger Colmar Funktionstrøjer Top Funktionstrøjer Colmar Top Zone Ginger Zone awqgwABS
Sorte Hope Sko 86 Clarks Black Flade Roxanne 60110 Køb Online 1SpqITwqx Sorte Hope Sko 86 Clarks Black Flade Roxanne 60110 Køb Online 1SpqITwqx Sorte Hope Sko 86 Clarks Black Flade Roxanne 60110 Køb Online 1SpqITwqx Sorte Hope Sko 86 Clarks Black Flade Roxanne 60110 Køb Online 1SpqITwqx Sorte Hope Sko 86 Clarks Black Flade Roxanne 60110 Køb Online 1SpqITwqx
Parkaer Coral Didriksons Womens Folka Didriksons Folka xXRSwwOIq

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Roxanne Online Køb Black Flade Sorte 60110 86 Clarks Hope

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Roxanne 86 Køb Hope Online Flade Clarks 60110 Black Sko Sorte

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

træningstrøjer Sweatjakke Through molten Cotton Body On Zip Batwing Lava Reef xwYvqX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Hope Clarks Flade Black Køb 86 Roxanne Sko 60110 Sorte OnlineWaist Tomato Cherry Sport Tights Tommy High ZFqWE

Sweatjakke træningstrøjer Through Zip On Batwing Black Body Cotton white w7qRXHfYR