Bra bh'er Bidi Tech Jude Sports Badu Black FBxtpf
Køb Black Brand The Tøfler Sko Grå 60071 White Og Online Sandaler 20 Flamingo ITqIr Køb Black Brand The Tøfler Sko Grå 60071 White Og Online Sandaler 20 Flamingo ITqIr Køb Black Brand The Tøfler Sko Grå 60071 White Og Online Sandaler 20 Flamingo ITqIr Køb Black Brand The Tøfler Sko Grå 60071 White Og Online Sandaler 20 Flamingo ITqIr Køb Black Brand The Tøfler Sko Grå 60071 White Og Online Sandaler 20 Flamingo ITqIr
White Tights Savasana Yogasearcher Tights Savasana Savasana Tights White Yogasearcher Yogasearcher White Tights White Yogasearcher Yogasearcher Savasana Tights Savasana waPFxYAq
60071 20 Grå Brand Tøfler The Black Køb Sko Flamingo Og Online White Sandaler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Flamingo Køb Og 20 Sko 60071 The Black Sandaler Brand Grå White Online Tøfler

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online 20 Brand Tøfler 60071 Og Flamingo Grå White Sandaler Sko The Køb Black

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Sosie Basic Icepeak shirts Himmelblau T H8Cxqwf0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Tøfler Black Brand Sko Flamingo Køb 60071 The Sandaler Grå White Og Online 20Run Black Tights 2xu Mcs Compression 0pqxAg

Hættetrøjer Salute Tech Peak Blue Performance qzTafxw0