Ellesse Devero Navy Ellesse Træningsjakker Devero add8v
Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa
Basic Nike T Performance shirts Green Blade Dry Lucid nXHXvwrAq
Cvs Sportsko Dust Online Brune 06 Sko Pallaphoenix Og Sneakers 60054 Palladium Køb Rose

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Dust Pallaphoenix 60054 Brune 06 Sportsko Og Sneakers Cvs Palladium Køb Online Rose Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Cvs Sko Køb Palladium Og Online Rose Sneakers 06 60054 Pallaphoenix Brune Dust Sportsko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Klubtrøjer Silver Pant City Black Manchester Nike Performance metallic TxFqw1nUI

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sneakers 06 Pallaphoenix Sko Online 60054 Dust Rose Og Brune Palladium Sportsko Køb Cvsshirts Performance Gold Nike Blade Dry Canyon T Basic qBd4ZI

shirts White Monta Takoa Print T Juniors nFXYOxX