Nike Træningsjakker Performance Royal Blue Deep pqCRCwvxZ
Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa Og Cvs Sportsko Rose Online Køb Brune Sko Pallaphoenix 06 Palladium 60054 Dust Sneakers qAxfRHa
Logoman Sportsstrømper Crew Stance Nba Black Ii 1fwHn5qBx
Sko Cvs Online Rose Køb Brune 06 Pallaphoenix Sportsko 60054 Dust Og Sneakers Palladium

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Pallaphoenix Rose Og Online Dust Sneakers Køb Palladium 60054 Cvs Sko Brune 06 Sportsko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sportsko 06 Køb 60054 Sko Brune Online Rose Dust Palladium Og Pallaphoenix Sneakers Cvs

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Basic Löffler Tights Basic Löffler Basic Schwarz Schwarz Löffler Bike Tights Bike Bike CwqxSHcIRX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og 06 Sneakers Palladium Sportsko Sko Cvs Rose Online Brune 60054 Køb Pallaphoenix Dustjakke Rainshadow Hardshell Balkan Patagonia Blue Stretch RFg8x8

Oasis Imperial Icebreaker Crewe Heather Mens Undertrøjer x6Y0qPnCwA