Bags Grey Tote Kidston Shopping Blue Cath Heywood Z8BwqORnxI
Dafne 00 Sixtyseven 39862 Støvler Støvletter Sko Køb Online Brune Og aP5xppw Dafne 00 Sixtyseven 39862 Støvler Støvletter Sko Køb Online Brune Og aP5xppw Dafne 00 Sixtyseven 39862 Støvler Støvletter Sko Køb Online Brune Og aP5xppw Dafne 00 Sixtyseven 39862 Støvler Støvletter Sko Køb Online Brune Og aP5xppw Dafne 00 Sixtyseven 39862 Støvler Støvletter Sko Køb Online Brune Og aP5xppw
Twinset Butterfly All Chiaro Mikonos Rygsække Over Blu WZ6nr14Zf
Dafne Køb Online Brune 00 Sixtyseven Sko Støvler Støvletter 39862 Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvler Dafne Online Og 00 Sixtyseven Brune Køb Sko Støvletter 39862

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Og Online 39862 Dafne Sko Støvler Brune Køb 00 Støvletter Sixtyseven

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

New Unlined Tessa On Bags Black Shopping Tote Move Terri Look FIqErI

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Støvler 00 Og Sko Dafne 39862 Køb Online Sixtyseven Brune StøvletterLook Green On Tote Terri Bags Shopping Move New Tessa Unlined Dark 1qBvwR

Doughnut Rygsække Black Large army Series Camo Macaroon 4wqz8rxO4