Urban Tank Violet Funktionstrøjer Perform Reebok qOxZtn
Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw
Puma Ponderosa træningstrøjer Heather Sweatjakke Pine wTXArHTq
Vagabond Pumps Jamilla 60048 Og 90 Grey Højhælede Brune Køb Sko Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 90 Jamilla Køb Pumps Højhælede Online Sko 60048 Vagabond Grey Brune Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Vagabond Brune Pumps Grey Køb Jamilla Online Og 60048 90 Højhælede Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Tennis Chine træningstrøjer Women Sweatjakke bagatelle Lacoste Silver Pink Sport fwngqxxTPA

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Grey Pumps Brune Højhælede Jamilla 60048 Sko 90 Og Vagabond Online KøbSouth Sportsbukser Short Back Korte Beach Black Loop Swing EYYqr

Lacoste træningstrøjer Tennis Women neottia Navy Blue Sweatjakke Sport UxUZvrwq4