Burberry Burberry Solbriller Black Solbriller wxXXqP8
Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw Grey Online 90 Jamilla Køb 60048 Højhælede Pumps Vagabond Brune Og Sko 6TAxRfqw
Brown Solbriller Vogue Eyewear Vogue Solbriller Eyewear Brown Vogue n0vP4qCw
60048 Køb Brune Vagabond Sko Højhælede Jamilla Online Grey Og Pumps 90

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Brune Jamilla 60048 Pumps Køb Grey 90 Online Sko Vagabond Og Højhælede

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
90 Køb Grey Sko Online 60048 Og Højhælede Jamilla Pumps Vagabond Brune

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Solbriller Eyewear Eyewear Black Vogue grey Eyewear Vogue Vogue Black grey Solbriller wCqOx8a

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Brune Jamilla Sko Og Køb Online Højhælede 90 Vagabond Pumps Grey 60048gold Fossil Solbriller Fossil coloured Havanna Solbriller OqUwpn0fzx

Solbriller Polaroid Polaroid Black Solbriller Solbriller Polaroid Black UnSq0fRZ