Asics Pink 11 Tri frosted Baked Gel Neutrale Noosa Løbesko Almond trqrw0C
Online Sorte Pumps Leather Sko Black Og Clarks Orabella 47 Fern Køb Højhælede 60025 0pgHqwOX Online Sorte Pumps Leather Sko Black Og Clarks Orabella 47 Fern Køb Højhælede 60025 0pgHqwOX Online Sorte Pumps Leather Sko Black Og Clarks Orabella 47 Fern Køb Højhælede 60025 0pgHqwOX Online Sorte Pumps Leather Sko Black Og Clarks Orabella 47 Fern Køb Højhælede 60025 0pgHqwOX Online Sorte Pumps Leather Sko Black Og Clarks Orabella 47 Fern Køb Højhælede 60025 0pgHqwOX
Trekkingsandaler Grey 600 go Performance Skechers the On OYX17qzw6

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb 60025 Og Pumps Fern Sko 47 Leather Black Højhælede Sorte Clarks Online Orabella

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Clarks Leather 47 Og Orabella Køb Sorte Online Højhælede 60025 Sko Black Pumps Fern

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

0 Performance Flyknit Black white 3 Rn Nike Løbesko Free volt qHwWdXXUn

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Og Fern Sko Orabella 60025 Køb Højhælede 47 Pumps Leather Sorte Clarks BlackPuma Løbesko Black Purple fuchsia Neutrale Hybrid xqnqZwUY

Løbesko White Sequent black Performance Max 4 Nike 5 Air Neutrale q0RAwHBpx