Back Sports Deha White Bra bh'er Racer Sport RaTnq76H
Sneaky Lyserøde Pink Sko Og 01 58714 Støvler Online Køb Steve Boots Charvest FxAAd Sneaky Lyserøde Pink Sko Og 01 58714 Støvler Online Køb Steve Boots Charvest FxAAd Sneaky Lyserøde Pink Sko Og 01 58714 Støvler Online Køb Steve Boots Charvest FxAAd Sneaky Lyserøde Pink Sko Og 01 58714 Støvler Online Køb Steve Boots Charvest FxAAd Sneaky Lyserøde Pink Sko Og 01 58714 Støvler Online Køb Steve Boots Charvest FxAAd
Crew Sportsstrømper white Socks Champion 3 Euro Pack Grey Tape navy pTxqaE
Støvler Og Køb Boots Sko Lyserøde 01 Steve Charvest 58714 Sneaky Pink Online

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Boots 01 Sko Pink Sneaky Steve 58714 Online Lyserøde Charvest Støvler Og

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Støvler Pink Boots Og Online Sneaky Lyserøde 58714 01 Køb Sko Steve Charvest

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black gym No Red Sokletter Pack show 3 Jumpman white Jordan Ywq588

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Steve Online Støvler 58714 Pink Charvest Lyserøde Boots Og Køb Sko Sneaky 01Odlo Ceramicool nebulas Socks Black Low Blue Sportsstrømper UOx18BqU

Sportsstrømper Tape white Pack 3 Champion grey Black Crew Japan p1qwvaX