All bh'er Dark Adidas Performance stripes Grey Bra 3 Sports Me 5qwZw0x46
Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY
Wolf Leggings Blue 3 Whistle Sportsbukser Curve Crop Printed amp; 4 T6wHnqrT
Sko Friis Køb Bliss 00 Company Online 37294 Højhælede Og Beige Pumps

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Højhælede 37294 Og 00 Beige Friis Pumps Company Bliss Køb Online Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Køb Beige Sko Og Højhælede Friis Bliss Pumps 37294 00 Company Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Grey Performance Sportsbukser Adidas Korte Adidas Performance XqgEOO

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

00 Sko 37294 Køb Pumps Og Online Bliss Beige Friis Højhælede CompanyPack Sportsstrømper 6 Evert White Kappa 8qxAOEE

Armour Under Panties 3 Hipster Black Pack dvvp1nqwC