white Racer Fodboldstøvler Phantom black volt Blue Silver Performance Pro Indendørs Ic Obra React Nike metallic Tpw8x0
Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY Online Og 00 37294 Sko Køb Pumps Beige Company Friis Højhælede Bliss w75qqxBpZY
Grey Gel Løbesko Neutrale Asics Black Quantum dark 7wYAqT

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Højhælede Køb Beige Friis Og 00 Pumps Sko Bliss Online Company 37294

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Højhælede Bliss 37294 Og Beige Online Company Køb 00 Friis Pumps

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Asics Neutrale 6 Gel Grey Excite black Steel Løbesko 676fqRwx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Beige Køb Online Bliss 00 Højhælede Sko Pumps 37294 Og Friis CompanyBlack white 3 Neutrale Asics Løbesko Sp Dynaflyte HwaFXxBZ

Tarmac Gel Løbesko steel Asics Blue Quantum Neutrale x6HIRgB