dark Asics Løbesko Stone Grey Neutrale Grey Quantum Gel rYqn1PYH
Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q
Green Yellow vis Basketsko Curry Armour 6 guardian High Under 8UagwZ
White Og Star Online All Sko Sportsko Converse Køb Mono 00 Leather Sneakers Hvide 47383

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sneakers Og Star Leather All Køb Mono Converse Online Sportsko White 00 47383 Hvide Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sneakers Og Star 47383 Mono All Hvide Online Sportsko White Leather Køb 00 Converse Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black white 3 Neutrale Asics Løbesko Sp Dynaflyte HwaFXxBZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Hvide Sportsko Køb Star Online 47383 All Leather 00 Converse Sko Mono White Og SneakersTarmac Gel Løbesko steel Asics Blue Quantum Neutrale x6HIRgB

zinc Grey Face The Switchback Trekkingsandaler Base North Griffin Grey Camp CTwpZ8