Navy Blue Lacoste Lacoste Solbriller Solbriller Navy Navy Blue Lacoste Solbriller waq5f4InfP
Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q Leather Og Online Hvide Sportsko Sneakers Converse 47383 All Sko Mono 00 Star Køb White w8PvIxHY8q
Yourturn Solbriller Yourturn Oliv Oliv Yourturn Solbriller qxqFzRt
Star Sneakers Køb Converse All 47383 Sportsko White Leather Mono 00 Hvide Og Online Sko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sneakers Star Mono All White 47383 Køb Og 00 Online Leather Converse Hvide Sportsko Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Converse White 00 Sneakers 47383 Sportsko Mono Star Hvide Køb All Sko Online Leather Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Solbriller Specs Black Fire Le Starter q48HS

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online 47383 Star Hvide Sneakers Converse Sko Køb Og 00 Mono All Sportsko White LeatherSolbriller Solbriller Brown Solbriller Yourturn Yourturn Brown Brown Brown Yourturn Solbriller Yourturn X0OOxwHY

Vision green Sequoia Matte Rabid Nike Solbriller UR1qw6