Club Phantom black Crimson Bright M Fg Nike Performance Knobber Faste metallic Silver Fodboldstøvler v4qETw5
Køb Art Og Black Sko 55938 00 Støvletter 479 Støvler Grå Online Genova rrAwqTd Køb Art Og Black Sko 55938 00 Støvletter 479 Støvler Grå Online Genova rrAwqTd Køb Art Og Black Sko 55938 00 Støvletter 479 Støvler Grå Online Genova rrAwqTd Køb Art Og Black Sko 55938 00 Støvletter 479 Støvler Grå Online Genova rrAwqTd Køb Art Og Black Sko 55938 00 Støvletter 479 Støvler Grå Online Genova rrAwqTd
Sonic 2 jet Glitch Løbesko Under orange Armour Black Gray Neutrale Hovr 7xWqEwft

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Genova Støvletter Og Køb 479 Art Online Støvler Sko 55938 Grå 00

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Art Online 55938 479 Genova 00 Sko Black Støvletter Grå Køb Støvler Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Charcoal Lite Wp grey goblin Mid tec Hi Bandera Blue Hikingsko vqwnxRYWAB

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Genova Støvletter Grå 479 55938 Køb 00 Black Og Støvler Online ArtAdidas Terrex Gtx Core Black Trail blue Swift R2 Performance Løbesko PrHnqFP1

Swift grey Adidas Orange Active Two core Løbesko Performance Terrex Black Trail R2 Gtx 6ExwSRPqE