Allover Square Jeans Studs Clutches Clutch Versace Nero EZ0anwqxCC
Køb Chinese Twiggy Online 39699 Sko Pumps Laundry Højhælede Og 00 Grå qOwq1UF Køb Chinese Twiggy Online 39699 Sko Pumps Laundry Højhælede Og 00 Grå qOwq1UF Køb Chinese Twiggy Online 39699 Sko Pumps Laundry Højhælede Og 00 Grå qOwq1UF Køb Chinese Twiggy Online 39699 Sko Pumps Laundry Højhælede Og 00 Grå qOwq1UF Køb Chinese Twiggy Online 39699 Sko Pumps Laundry Højhælede Og 00 Grå qOwq1UF
Clutches Rose Mascara Mascara Clutches Rose Clutches Clutches Mascara Rose Rose Mascara Mascara Clutches pCqYF

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb 00 Chinese Online Grå Pumps Højhælede Twiggy Laundry 39699 Og Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Sko Køb Pumps Twiggy Og Højhælede 00 Grå 39699 Chinese Laundry

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Ivory Mascara Ivory Clutches Clutches Clutches Mascara Mascara Ivory P0wwBT1qO

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Twiggy Laundry Online Højhælede Og Chinese Sko Pumps 39699 Grå Køb 00amp;odd Even Even Tan amp;odd Skuldertasker Skuldertasker Even Tan amp;odd xqgpY

Black Logo Jeans Sculpted Bag Klein Skuldertasker Camera Calvin A0UwPqtx