Skuldertasker Sailor Black Liebeskind Berlin Liebeskind Berlin Skuldertasker Sailor wXYq4S
Sorte Blk Sko Alba Støvler Og Skechers Online Womens Køb 65 60090 Boots xtZBIwXc Sorte Blk Sko Alba Støvler Og Skechers Online Womens Køb 65 60090 Boots xtZBIwXc Sorte Blk Sko Alba Støvler Og Skechers Online Womens Køb 65 60090 Boots xtZBIwXc Sorte Blk Sko Alba Støvler Og Skechers Online Womens Køb 65 60090 Boots xtZBIwXc Sorte Blk Sko Alba Støvler Og Skechers Online Womens Køb 65 60090 Boots xtZBIwXc
Dunkelbraun braun Retreat Rygsække Retreat Dunkelbraun braun Herschel Rygsække Herschel 7np0TR
Online Alba Og Køb Sorte 65 Boots 60090 Blk Støvler Sko Skechers Womens

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Womens Boots Og Blk Sko 65 Køb Alba Støvler Online 60090 Skechers Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
65 Køb Boots Sko Støvler Online Og Womens Blk 60090 Sorte Alba Skechers

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Day Republiq Royal Attachetasker Cognac Galax EFwHCxqw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Womens 60090 Støvler 65 Alba Og Sorte Boots Køb Skechers Sko Blk OnlineMarc Marc Authentic O'polo Håndtasker Håndtasker Marc Cognac O'polo Cognac Authentic O'polo Authentic Håndtasker np18F

Attachetasker Black Galax Republiq Royal Day 4ZtSXwqqx