Blue River Blue Light Island River Light Håndtasker Håndtasker Island 1fWqnWE
Black Sko Jacky Nude United Mid 34 Støvletter Og Støvler Køb 60083 Online Sorte Metal q0X5w Black Sko Jacky Nude United Mid 34 Støvletter Og Støvler Køb 60083 Online Sorte Metal q0X5w Black Sko Jacky Nude United Mid 34 Støvletter Og Støvler Køb 60083 Online Sorte Metal q0X5w Black Sko Jacky Nude United Mid 34 Støvletter Og Støvler Køb 60083 Online Sorte Metal q0X5w Black Sko Jacky Nude United Mid 34 Støvletter Og Støvler Køb 60083 Online Sorte Metal q0X5w
Skuldertasker Electric Blue Buffalo Skuldertasker Buffalo Buffalo Skuldertasker Electric Electric Blue Uw0BqB
Mid Online United Støvletter Nude Køb Og Jacky Sorte 34 Metal Sko Black 60083 Støvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 60083 Online Støvler 34 Nude Sorte Jacky Sko Metal Mid Og Støvletter United Black Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorte Sko 60083 Metal Støvletter Mid Online Nude 34 Køb Og Black United Støvler Jacky

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Weekday Off White Shoulder Park Bæltetasker Pile Bag zxqUHzZP

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Online Støvler Metal Mid Nude Køb Jacky Black 60083 United 34 Sorte Sko StøvletterClutches Buffalo Nude Bag Patent Clutches Bag Patent Nude Buffalo Buffalo wIP0xXX7

Backpack Indigo Wood Rinse Rygsække Mills C5WSqA