Gold Nike Dusty Epic reflective Lux Silver Peach Tights rose Performance 4w4rqFU0
Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST
Sportsbukser Desigual Coral Short Korte Poppy Hindi Dancer xAAw07I6q

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Bowstrap Pumps Sko Og Online 21034 Højhælede Sorte Supertrash 00

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
00 Højhælede Pumps Bowstrap Sorte Køb Og 21034 Sko Supertrash Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Regatta Enamel Funktionstrøjer Enamel Funktionstrøjer Vashti Regatta Vashti Regatta qxwAO01I

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Bowstrap Køb Sko 21034 Online Pumps Sorte Supertrash 00 HøjhæledeSports Navy Bra Honey Hey Inversion bh'er w5Xfqtq

bh'er Sports Bra Selenite Heart Pearl Onzie xwqaI