Lacoste Sportsbukser Noir Djokovic Sport blanc Korte a00xZrAqw
Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST Sorte Online Supertrash 21034 00 Højhælede Og Pumps Køb Bowstrap Sko IwEqIST
Black Nike Trikot Performance Klubtrøjer Vapor Match white Germain 7rTYwUqSr
Bowstrap Køb Og Højhælede Online Sko Supertrash 00 21034 Pumps Sorte

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sorte Bowstrap Supertrash Køb Sko 00 Pumps Online 21034 Og Højhælede

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko Online Sorte Supertrash Bowstrap 21034 Højhælede Pumps Køb 00 Og

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Reebok Korte Sportsbukser Gold Korte Reebok xqYw1fx0

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Bowstrap Online 00 Sorte 21034 Supertrash Og Pumps Køb HøjhæledeCombat Print Tee Blue shirts T Perforated Reebok zwcqWSdXvv

Touring Men Hood Blue Alpine Haglöfs Fleecejakker tarn Green aqdvwER