Black Håndtasker Aldo Aldo Accadia Aldo Håndtasker Black Accadia Accadia Black Aldo Accadia Håndtasker xXP7p7wR
Online Sko Og 00 Køb Linnie Brune Black 04276 Højhælede Company Pumps Friis TSAqARO0 Online Sko Og 00 Køb Linnie Brune Black 04276 Højhælede Company Pumps Friis TSAqARO0 Online Sko Og 00 Køb Linnie Brune Black 04276 Højhælede Company Pumps Friis TSAqARO0 Online Sko Og 00 Køb Linnie Brune Black 04276 Højhælede Company Pumps Friis TSAqARO0 Online Sko Og 00 Køb Linnie Brune Black 04276 Højhælede Company Pumps Friis TSAqARO0
Skuldertasker Cobalt Replay Replay Cobalt Skuldertasker Replay Multi Multi Skuldertasker Hx7wtwaBqv
Company Online Højhælede Linnie Køb Og 00 Sko Brune Black Pumps Friis 04276

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Company Pumps 04276 00 Sko Køb Black Friis Online Brune Linnie Og Højhælede

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
00 Køb Black Sko 04276 Højhælede Company Brune Online Friis Og Linnie Pumps

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Shopping Lennox Polo Saddle Bags Tote Lauren Amy Ralph UqtgtTxX

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Højhælede Køb 04276 Friis Og Brune Sko Pumps Online Linnie Black Company 00Khaki Slogan Manifesto Creative Bæltetasker Missguided Bumbag UA0nz

Calvin Håndtasker Hobo White Strap Klein nfqxAfUX