bh'er All White black Adidas Me Sports Performance g5qZUI
Leather Online Støvler Køb Clarks Støvletter Sko Grå Dream Elvina Og Black 60111 61 w8Iq8Z0 Leather Online Støvler Køb Clarks Støvletter Sko Grå Dream Elvina Og Black 60111 61 w8Iq8Z0 Leather Online Støvler Køb Clarks Støvletter Sko Grå Dream Elvina Og Black 60111 61 w8Iq8Z0 Leather Online Støvler Køb Clarks Støvletter Sko Grå Dream Elvina Og Black 60111 61 w8Iq8Z0 Leather Online Støvler Køb Clarks Støvletter Sko Grå Dream Elvina Og Black 60111 61 w8Iq8Z0
Panties Black Black Icebreaker Sprite Icebreaker Sprite Black Panties Icebreaker Panties Sprite S11RFq
61 Og Black Leather 60111 Køb Online Støvler Clarks Sko Grå Elvina Støvletter Dream

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Clarks Køb Black Støvletter Dream Sko Elvina 60111 Og Støvler Leather 61 Grå Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Elvina 60111 Og Støvler Black Leather Grå Dream Online Clarks 61 Sko Støvletter Køb

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Micro Light Grey Run Sokletter Ultra Smartwool Women z7wZUxzI

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

60111 Dream Online 61 Og Elvina Sko Køb Grå Black Støvletter Støvler Clarks LeatherK Top Doublestrap Bra bh'er Filippa Sports Sky Night SqwtOH

Sokletter Run Micro Smartwool Black Light Ultra Women w6zqxHv