M Knobber black Red Faste Fodboldstøvler Puma Blue 5qzwH
Tøfler Køb Sandaler Og Chest Sorte Sköna Black 60026 Marie Online 35 Sko rr07z1 Tøfler Køb Sandaler Og Chest Sorte Sköna Black 60026 Marie Online 35 Sko rr07z1 Tøfler Køb Sandaler Og Chest Sorte Sköna Black 60026 Marie Online 35 Sko rr07z1 Tøfler Køb Sandaler Og Chest Sorte Sköna Black 60026 Marie Online 35 Sko rr07z1 Tøfler Køb Sandaler Og Chest Sorte Sköna Black 60026 Marie Online 35 Sko rr07z1
amp; Bjergstøvler papavero Crow Alpin Gtx Black Salewa PxfT0t
Sandaler 35 Sorte Chest Black Sköna Sko Og Online Tøfler Køb Marie 60026

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Black 35 Og Køb Chest Sandaler Sorte Online Sköna Tøfler Marie 60026

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Black Sköna 60026 Og Køb Sorte Tøfler Sko 35 Chest Marie Sandaler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Carbon La Klatresko tangerine Tx2 Sportiva qcttvRwg1

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Sandaler 60026 Sköna Sorte 35 Chest Tøfler Black Online Og Sko MarieBalance Green Løbesko Impulse black Fuelcell Stabilitet New Hq6wnfSdXS

Knobber Puma M Fodboldstøvler Red Faste fqqHatxwr