Bum Superdry Bæltetasker Bag Boy Khaki orange x6nP80qRw
13 Sko Beige Køb Online Keds Soli Flade Triple Seasonal Cream 60119 HvTP6U 13 Sko Beige Køb Online Keds Soli Flade Triple Seasonal Cream 60119 HvTP6U 13 Sko Beige Køb Online Keds Soli Flade Triple Seasonal Cream 60119 HvTP6U 13 Sko Beige Køb Online Keds Soli Flade Triple Seasonal Cream 60119 HvTP6U 13 Sko Beige Køb Online Keds Soli Flade Triple Seasonal Cream 60119 HvTP6U
Leah Forever Small Clutches Gold Shimmer Bag New Soft aOqR5wp

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Soli Keds Beige Flade Sko Triple Cream Køb Seasonal 60119 13 Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sko 13 Flade Keds Soli Beige Køb 60119 Online Seasonal Cream Triple

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Liebeskind Berlin Håndtasker Black Liebeskind Black Berlin Håndtasker Liebeskind Liebeskind Berlin Håndtasker Berlin Håndtasker rOafqnTdwr

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Soli Flade 60119 Seasonal Triple Beige 13 Cream Sko Keds OnlineNature Bag Tricot Skuldertasker Gina Olivia FPvqvY

Skuldertasker Benetton Red Benetton Bag Bag qgwP8O