Crossbody Black Skuldertasker Calvin Klein Race 7nqxZzE
Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx
Tortona Dalia Handle Top Furla Håndtasker Yqawv
Fist Og Lyserøde Pumps Køb Sko Lamby Højhælede Online 40380 Iron Super 00

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Højhælede 40380 Sko Lyserøde Køb Online Og Iron 00 Pumps Fist Lamby Super

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Køb Sko Iron Fist Og Pumps Højhælede Lamby Lyserøde Super 40380 00 Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

amp;berry Coloured Mint Multi Mint amp;berry Bæltetasker 8OqzzE

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Højhælede Pumps Og Super Online Køb Lyserøde 40380 Iron Lamby Sko Fist 00Love Black Crossbody Moschino Clutches Love Moschino C6nUPxwU

Håndtasker Black Kiomi Håndtasker Kiomi Hqg0RSO