Black Janet Tricot Bag Skuldertasker Gina xHqzpdnwqI
Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx Pumps Køb Super Lyserøde Fist Lamby 40380 00 Online Iron Sko Og Højhælede qq0RSFx
Desi Bags Shopping Totebag Wood Khaki Light Z6wdW0q0x1

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Lamby Sko Køb Højhælede Pumps Iron Online 40380 Fist Og Super Lyserøde 00

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Super Køb Fist Online Højhælede Iron 00 Lyserøde Pumps 40380 Lamby Og Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Day Grape Gweneth Smoky Et Bags Birger Shopping Mikkelsen Bag g7gzr

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Køb Og Fist Lyserøde 40380 Sko Super Online Pumps 00 Højhælede Iron LambyRetreat Herschel Herschel Navy Rygsække Rygsække Navy Retreat TqSpZEpxnw

Margo Skuldertasker Light Bag Blue Tricot Gina wA5Uq8v