Ice Print Fc Tee Performance fuel T Orange Nike Guava shirts Block 48BppF
Og 60081 Boot 86 Boots Sorte Online Black Jas18 Warm Hiking Køb Støvler Bianco Sko wWq7Fpxv Og 60081 Boot 86 Boots Sorte Online Black Jas18 Warm Hiking Køb Støvler Bianco Sko wWq7Fpxv Og 60081 Boot 86 Boots Sorte Online Black Jas18 Warm Hiking Køb Støvler Bianco Sko wWq7Fpxv Og 60081 Boot 86 Boots Sorte Online Black Jas18 Warm Hiking Køb Støvler Bianco Sko wWq7Fpxv Og 60081 Boot 86 Boots Sorte Online Black Jas18 Warm Hiking Køb Støvler Bianco Sko wWq7Fpxv
Crew Void Performance Sweatshirts Blue Nike d5Xqwnx7I5
Boots Boot Online Hiking Støvler 86 Sorte Sko Warm 60081 Bianco Black Køb Jas18 Og

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Warm 86 Bianco 60081 Online Støvler Black Jas18 Og Boot Køb Sorte Hiking Sko Boots

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Bianco Warm Og Black Køb Boots Sorte Online Støvler Sko 60081 Jas18 Hiking 86 Boot

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Eisern Klubtrøjer Fcub White Klubtrøjer Fcub Fcub Klubtrøjer Eisern Eisern White White xSAU1wgTqx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Jas18 Køb 86 Black Boots Boot 60081 Og Warm Sko Bianco Hiking Online Sorte StøvlerCamo Sportsbukser Pack Puma Korte Shorts Black wpzgxH

T Heather Onchan shirts Columbia Grey Print Park wqFn14