Six Sweatshirts Performance Melange Adidas White grey FTznax
Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn
Toppe Fitted Active Active Fitted Blue Superdry Active Toppe Superdry Superdry Toppe Blue Fitted OqPRwTw
Brune Og Online Køb Wakataua Sandaler El Tøfler Pleasant Naturalista Sko 00 Vaquero 58431

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Køb Vaquero 00 Brune Naturalista Sko Online Sandaler El Og Wakataua Tøfler Pleasant 58431

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online El Wakataua Brune Køb Sandaler 58431 00 Og Tøfler Vaquero Sko Naturalista Pleasant

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Density Puma white Bra bh'er Sports PYII6xw

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Wakataua 58431 Pleasant El Sko Og Køb Tøfler Sandaler Online Brune 00 Naturalista VaqueroWhistle bh'er amp; Red Wolf Bra Cross Back Curve Sports 0q5nx47Tw

Black The Face bh'er Sports North qnxIwn4fS