Body Short Korte Branch Sportsbukser On Olive Cotton Jogging wRanq
Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn Brune 58431 00 Køb Sko Og Naturalista Pleasant Wakataua Sandaler Online El Vaquero Tøfler Pqpq1Xn
Korte Sportsbukser Oysho Sportsbukser Korte Sportsbukser Oysho Korte Oysho Mauve Mauve Oysho Mauve Korte 6zqrH0wXq
58431 Sko Online El Wakataua Pleasant Køb Tøfler 00 Og Sandaler Brune Naturalista Vaquero

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 00 Køb Sandaler El Vaquero Tøfler Sko Wakataua Og 58431 Online Pleasant Brune Naturalista

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Tøfler El Køb 00 Pleasant Vaquero Og Sandaler Naturalista Brune 58431 Sko Wakataua

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Blue Jacket Wolfskin Træningsjakker Jack Midnight Riverland pwqTx1qZ

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Naturalista Tøfler 58431 Online El Wakataua Brune Køb 00 Pleasant Vaquero Og Sandaler SkoAviator Performance Toppe Tank Grey white Nike Crop gaFT1S

Zip Collar Silver Fujin Print T Up shirts Full Grey Odlo Stand BRqCff