Renka Ellesse Caps Ellesse Renka Black UExHzY
Tøfler 02 Røde Sandaler Kana 55580 Og Online Chili Red Køb Ecco Sko zx7wU Tøfler 02 Røde Sandaler Kana 55580 Og Online Chili Red Køb Ecco Sko zx7wU Tøfler 02 Røde Sandaler Kana 55580 Og Online Chili Red Køb Ecco Sko zx7wU Tøfler 02 Røde Sandaler Kana 55580 Og Online Chili Red Køb Ecco Sko zx7wU Tøfler 02 Røde Sandaler Kana 55580 Og Online Chili Red Køb Ecco Sko zx7wU
Black Caps Cap Closed Cap Closed white q6zvOOIw
Røde Tøfler Chili Red 55580 Og 02 Køb Sko Sandaler Online Kana Ecco

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Red Chili Sandaler Røde 02 Ecco Kana Køb Online Tøfler 55580 Og Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
02 Chili Sandaler Red Og Kana Online Køb Sko Røde Ecco 55580 Tøfler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Classic North Caps Hat Face The 0wqA4n

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Chili Kana Sandaler 02 55580 Red Tøfler Og Ecco Køb Sko Online RødeNixon Strapback Strapback Strapback Olive Nixon Nixon Olivas Caps Nixon Caps Olive Olivas Olivas Olive Caps pH5wqa

Ted Ted Natural Lemony Baker Hatte Lemony Baker TqxzOTEwd