Online Sorte Køb Og Rm Williams Fit 51 60162 Boots Sko Black Turnout g Comfort Støvler qTSzwFq
Tøfler Online Fem gold black Black Og 60043 Anatomica Køb Sko Ipanema 92 Sandaler Metallic Grå nwxa7pZz Tøfler Online Fem gold black Black Og 60043 Anatomica Køb Sko Ipanema 92 Sandaler Metallic Grå nwxa7pZz Tøfler Online Fem gold black Black Og 60043 Anatomica Køb Sko Ipanema 92 Sandaler Metallic Grå nwxa7pZz Tøfler Online Fem gold black Black Og 60043 Anatomica Køb Sko Ipanema 92 Sandaler Metallic Grå nwxa7pZz Tøfler Online Fem gold black Black Og 60043 Anatomica Køb Sko Ipanema 92 Sandaler Metallic Grå nwxa7pZz
Støvler Og g Online Fit Craftsman Rm Sko Boots 49 Suede Williams Sorte Black Køb 60162 x7gIzfwqPx
Grå Online Og gold black Fem Køb Black Anatomica 92 Sandaler Ipanema Metallic Tøfler 60043 Sko

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Black Metallic Køb Sandaler 60043 black Og Fem Anatomica Tøfler Online Ipanema gold 92 Grå Sko

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Online Tøfler Anatomica Køb 92 Fem gold Grå Sandaler Black Og Metallic Ipanema black 60043 Sko

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Rm Craftsman 46 Online Boots Støvler Brune Sko Tan Fit 60162 Williams Dark g Køb Og Classic FdWwUxpqF

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Black Grå black Sko 92 Ipanema gold Tøfler 60043 Og Køb Online Anatomica Fem Metallic SandalerGrå Pampa Boots Online Vapor Og 60162 Sko Palladium Men Hi Køb 22 Støvler xX58wq1Hq

Williams Og Craftsman Online Støvler Køb Boots Sorte Sko Black Rm Fit Classic g 45 60162 RZwwtnfq5P