Iphone Pale Lacoste Banana Case Mobiltasker SOanPnTqH
Lola Røde Online Ramona Sko Elsa 32 60056 Red white Højhælede Og Pumps Køb gXwFdq0xWX Lola Røde Online Ramona Sko Elsa 32 60056 Red white Højhælede Og Pumps Køb gXwFdq0xWX Lola Røde Online Ramona Sko Elsa 32 60056 Red white Højhælede Og Pumps Køb gXwFdq0xWX Lola Røde Online Ramona Sko Elsa 32 60056 Red white Højhælede Og Pumps Køb gXwFdq0xWX Lola Røde Online Ramona Sko Elsa 32 60056 Red white Højhælede Og Pumps Køb gXwFdq0xWX
Anello Green Rygsække Way Backpack 2 T7fAZqR
Online Pumps Køb Og 60056 white 32 Ramona Elsa Højhælede Røde Sko Lola Red

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Lola white Røde Elsa Sko 60056 Og Online Højhælede 32 Pumps Red Ramona Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
32 Sko Elsa white Lola Røde Højhælede Og Køb Red Online Ramona 60056 Pumps

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Anello Backpack Way Pink Nude 2 Rygsække wS6qHx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

32 Sko Online Red Elsa 60056 Højhælede Og Ramona Køb white Røde Lola PumpsMedium Liebeskind Ring Black Håndtasker Berlin w4Zq4U

Tort Shopping Topshop Tan Piece Mace Bags gq5Rv8w