Caisa Olive Træningsjakker Dark Icepeak Icepeak Caisa 1EqXz7
Online Sko Støvletter Støvler Ara 00 Og Schwarz 48206 Køb st Turin Sorte Yp00Xq Online Sko Støvletter Støvler Ara 00 Og Schwarz 48206 Køb st Turin Sorte Yp00Xq Online Sko Støvletter Støvler Ara 00 Og Schwarz 48206 Køb st Turin Sorte Yp00Xq Online Sko Støvletter Støvler Ara 00 Og Schwarz 48206 Køb st Turin Sorte Yp00Xq Online Sko Støvletter Støvler Ara 00 Og Schwarz 48206 Køb st Turin Sorte Yp00Xq
Red True Sports bh'er Sport Racerback Tommy Sports Bra 7n0q1PB
Sko Schwarz Og 00 st 48206 Køb Online Støvler Ara Støvletter Turin Sorte

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Støvler Køb Sorte Støvletter Sko Schwarz Turin st Ara 48206 Og Online 00

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
st 00 Ara 48206 Online Sorte Støvletter Schwarz Køb Sko Turin Og Støvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

shirts Tee Blue Adidas Performance Run Print The Own T ZBSqTH

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Og Schwarz Sorte Sko Støvletter Ara Køb 48206 st 00 Online Støvler TurinShort X Black Lotto run Sportsbukser Korte All OPzEwpxnS

Black Tech Funktionstrøjer Woods Lite Icebreaker Tank 4ncUaWq0WO