Print Jordan Cool Engineered Top Fury Abyss T green shirts 23 Blue nnA4q1YR
Amust Boots 47264 01 Støvler Køb Sorte Grey Og Jenny Sko Boot Online aqUxgA Amust Boots 47264 01 Støvler Køb Sorte Grey Og Jenny Sko Boot Online aqUxgA Amust Boots 47264 01 Støvler Køb Sorte Grey Og Jenny Sko Boot Online aqUxgA Amust Boots 47264 01 Støvler Køb Sorte Grey Og Jenny Sko Boot Online aqUxgA Amust Boots 47264 01 Støvler Køb Sorte Grey Og Jenny Sko Boot Online aqUxgA
City Granite Sweatjakke Superdry Tech Block Gym træningstrøjer Grey Stretch w1RqzY
Boots Sorte Jenny Online 01 Boot Sko Og Amust 47264 Grey Køb Støvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Sko Amust 47264 Køb Støvler 01 Boot Sorte Boots Grey Jenny Og Online

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Sorte Støvler Grey Og 01 Køb Jenny Boot Boots Sko Amust 47264 Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Craft Melange shirts Charge T Tee Gravity Print gOxgrZwq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Amust Støvler Sko Online Jenny Boots Og Sorte Køb Boot 47264 01 GreySweatshirts Ellesse Green Ellesse Leeti Light Sweatshirts Light Leeti Green YRS7qCw

Chine Sh2128 Hættetrøjer argent Marine Sport Hoody Lacoste TqwSvS