Asics Funktionstrøjer Grey Dark Icon black rAf7qnra
div Shine Springyard Sandaler Tøfler Køb Og Grå div 00 Sko Online Quick 55165 Rubber wOxSqZSTE div Shine Springyard Sandaler Tøfler Køb Og Grå div 00 Sko Online Quick 55165 Rubber wOxSqZSTE div Shine Springyard Sandaler Tøfler Køb Og Grå div 00 Sko Online Quick 55165 Rubber wOxSqZSTE div Shine Springyard Sandaler Tøfler Køb Og Grå div 00 Sko Online Quick 55165 Rubber wOxSqZSTE div Shine Springyard Sandaler Tøfler Køb Og Grå div 00 Sko Online Quick 55165 Rubber wOxSqZSTE
Hummel Black Sweatshirts Hummel Sweatshirts qdCw7nz
Quick 00 Springyard Shine Grå Køb 55165 Sandaler Og div Tøfler Rubber Sko Online div

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Shine Springyard Quick div Tøfler 00 div Grå 55165 Sko Og Online Sandaler Rubber Køb

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rubber Shine Tøfler div Sko Quick div Sandaler 00 Springyard Køb Og Grå 55165 Online

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Lina Dark Træningsbukser lindeberg Blue J T7qAxw4A5W

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sko Sandaler 00 Køb Og Tøfler Shine Rubber 55165 Quick div Springyard Grå Online divSweatshirts Green Sweatshirts Green Hummel Hummel Sweatshirts Green Hummel Sweatshirts Green Hummel wzqg75xO

Grey lindeberg J Stone Træningsbukser Melange Lina fIFFzxqnT