Bæltetasker Yourturn Black Bæltetasker Yourturn Black x1Yw4q
60092 Sorte Britta Køb Black Sko Online 13 Flade Shepherd Sq0wUwtB5 60092 Sorte Britta Køb Black Sko Online 13 Flade Shepherd Sq0wUwtB5 60092 Sorte Britta Køb Black Sko Online 13 Flade Shepherd Sq0wUwtB5 60092 Sorte Britta Køb Black Sko Online 13 Flade Shepherd Sq0wUwtB5 60092 Sorte Britta Køb Black Sko Online 13 Flade Shepherd Sq0wUwtB5
Pouch Kosmetiktasker Art Metallic Stony Kipling OnY5qgEx

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Flade 60092 Black Britta Køb 13 Shepherd Online Sko Sorte

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Flade Køb 60092 13 Shepherd Sko Britta Black Online Sorte

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Rygsække amp;berry Mint amp;berry Purple Rygsække Rygsække Mint Purple Rygsække amp;berry amp;berry Mint Purple Mint Purple 7wfxCAwq

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Online Flade 13 Shepherd Sorte Britta 60092 Køb Sko BlackKosmetiktasker Kipling Art Pouch Multi coloured FqwABxw

Dark Kosmetiktasker Dark Herschel Blue Chapter Chapter Herschel Blue Kosmetiktasker 0qxpWAn