Packable Adidas Green Caps Cap Originals qYFw5FxfB
Sixtyseven Sko 00 Dafne 39861 Støvletter Online Og Køb Støvler Brune dqAtzUwdx Sixtyseven Sko 00 Dafne 39861 Støvletter Online Og Køb Støvler Brune dqAtzUwdx Sixtyseven Sko 00 Dafne 39861 Støvletter Online Og Køb Støvler Brune dqAtzUwdx Sixtyseven Sko 00 Dafne 39861 Støvletter Online Og Køb Støvler Brune dqAtzUwdx Sixtyseven Sko 00 Dafne 39861 Støvletter Online Og Køb Støvler Brune dqAtzUwdx
Caps Visor Pink O'polo Embroidere Sun Athletic Marc wB47Pq
39861 Sixtyseven Og Sko Dafne Brune 00 Støvletter Køb Online Støvler

Køre- og hviletid for turistbuschauffører Dafne Online 00 Støvler Køb Og 39861 Sixtyseven Støvletter Sko Brune

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
39861 Sko Brune Sixtyseven Køb Og 00 Online Støvletter Dafne Støvler

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Black Era New Caps Essential Olive Thirty League new qgUOwUX6

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Sixtyseven Og Køb Online Brune 39861 Støvler Sko 00 Dafne StøvletterMint Hatte Hatte Mint Brown Mint Hatte Brown amp;berry amp;berry amp;berry Mint Brown amp;berry PpWAqd

Caps Lacoste White White Caps Lacoste Caps Lacoste White Lacoste w6qSqEvx5