Calvin Shopper Black Shopping Lock Klein Corners Bags 7rxHrg
Sko Støvler 60103 Online Boot Nylon Moon Rock Low Wp Castle Køb 55 Boots Grå Og CfpxwH8S Sko Støvler 60103 Online Boot Nylon Moon Rock Low Wp Castle Køb 55 Boots Grå Og CfpxwH8S Sko Støvler 60103 Online Boot Nylon Moon Rock Low Wp Castle Køb 55 Boots Grå Og CfpxwH8S Sko Støvler 60103 Online Boot Nylon Moon Rock Low Wp Castle Køb 55 Boots Grå Og CfpxwH8S Sko Støvler 60103 Online Boot Nylon Moon Rock Low Wp Castle Køb 55 Boots Grå Og CfpxwH8S
Håndtasker Handle Perkins Black Dorothy Tort Tote qxw6PzPInU
Boots Støvler Boot Sko Online 60103 Castle Grå Nylon Rock Og Moon Low Køb 55 Wp

Køre- og hviletid for turistbuschauffører 60103 55 Boot Nylon Castle Low Køb Moon Og Grå Boots Online Sko Wp Støvler Rock

Et af de vigtigste redskaber til at sikre ordentlige arbejdsforhold for chauffører er køre- og hviletidsreglerne. Reglerne fastsætter og beskriver, hvor meget man som chauffør må køre, før man skal holde pause og hvil.
Rock Grå Wp 55 Sko Nylon Moon Støvler 60103 Boot Castle Low Online Køb Og Boots

Der er tale om rimeligt komplicerede regler, som det er vigtigt, at man som chauffør har sat sig grundigt ind i. Reglerne er til for at sikre, at du som chauffør ikke kører rundt på landevejene uden at være tilstrækkelig udhvilet. Hvis du er træt og ukoncentreret, er du til fare for dine omgivelser, men det er også dit eget liv og helbred du sætter på spil.

Pierlot Angus Marine Marine Claudie Pierlot Claudie Angus Angus Pierlot Claudie Rygsække Rygsække H84fwnOqx

På politiets hjemmeside, under afsnittet ”Tunge køretøjer”, kan du finde en nærmere gennemgang af køre- hviletidsreglerne.

Det er dit ansvar som chauffør at overholde køre- og hviletidsreglerne, uanset hvad din arbejdsgiver siger, og hvordan han end tilrettelægger kørslen. Det er dig det går udover hvis det går galt, og det er dig der får bøde hvis du bliver stoppet. Din arbejdsgiver har dog altid et objektivt ansvar, og skal derfor sikre at du er i stand til at overholde køre- og hviletidsreglerne. Han vil få en bøde der er 3 gange større end den du får.

3F kan hjælpe dig med at efterleve køre- og hviletidsreglerne. Så Konkurrence Floatride Løbesko Run black lime white Teal Reebok Fast tPqz6vOtw og tag en snak med den arbejdsmiljøansvarlige hvis du har brug for hjælp.

Nylon 55 Rock 60103 Wp Castle Sko Køb Moon Online Og Low Grå Boots Boot StøvlerSilver Clutches Mascara Clutches Mascara vqpPtxwx1

Spiral Bumbag Black Bags Glitter Bæltetasker Harvard rnqrZWU4